Brinkerink heeft mooiste tuin van Ruurlo

RUURLO – Jan en Riet Brinkerink hebben de mooiste siertuin van Ruurlo. Dat heeft voorzitter Jan Schravesande van Groei en Bloei afdeling Berkelland/Haaksbergen maandagavond tijdens de prijsuitreiking bekendgemaakt. De tuin van de Ruurloërs is te vinden aan de Loolaan 36. Het echtpaar is blij verrast met de eerste plaats.

Naast de mooiste siertuin waren er nog drie prijswinnaars die een eerste plek behaalden. B.G.T. Kempers had de mooiste tuin bij de trendy tuinen (Loolaan 82). L.A.M. Stapelbroek ontving de eerste plaats bij de jonge tuinen (Klaproos 3). Ook viel A.H. Wevers in de prijzen, zijn tuin was kwa onderhoud pikobelle in orde.

De zaal van De Tapperij was maandag goed gevuld met tuinliefhebbers die allemaal benieuwd waren naar de uitslag van de keurmeesters. Vanaf eind april zijn elf tuinkeurmeesters op pad geweest om de Ruurlose tuinen te beoordelen. Er werd gekeken naar, onderhoud, sortiment, past de tuin bij het huis, verhoudingen, combinaties, en is de tuin jaar rond aantrekkelijk.

Maandag 2 november krijgen de tuinliefhebbers in Borculo te horen wie de mooiste tuin heeft. In Neede gebeurt dat op 25 november.

Klik hier voor alle prijswinnaars van de tuinkeuring in Ruurlo.

[nggallery id=721]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven