Geert Jan Jeursen winnaar kraaiwedstrijd

NEEDE – Zaterdagmorgen moesten de deelnemende hanen en hun inzenders vroeg uit de veren want om 9.00 uur begon de jaarlijkse hanenkraaiwedstrijd van de NPV-Neede in het gebouw van de speeltuinvereniging aan de Bergstraat. Veertig hanen van twaalf inzenders streden om de H. Mol wisselbeker. De Berkellandse hanen deden ook nog mee om de Berkelland Bokaal.

Daar waar sommige hanen bleven zwijgen, kraaide de Barnevelder krielhaan van Geert Jan Jeursen uit Haarlo maar liefst veertig keer in het kraaikwartier en werd daarmee de glorieuze winnaar van beide trofeeën.

De winnaars van de hoofdprijzen zijn:
1e Geert Jan Jeursen (Haarlo) met Barnevelder krielhaan
2e Herman Reimert (Goor) met Twentse hoen krielhaan
3e Herman Reimert (Goor) met Twentse hoen krielhaan
4e Geert Jan Jeursen (Haarlo) met Barnevelder krielhaan

Wethouder Johan Vennevertloo van Berkelland reikte de prijzen aan de winnaars uit.

[nggallery id=697]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven