Gemeentekantoor beklad met hakenkruis

EIBERGEN – Op een informatiebord bij de ingang van het voormalige gemeentekantoor is in de nacht van donderdag op vrijdag een hakenkruis gespoten. De blauwe graffiti is goed te zien. Ook twee andere winkelpanden op de Brink en de Kluiversgang werden door vandalen beklad.

Of er ook op andere plekken graffiti is gespoten is onbekend. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u wat gezien of gehoord bel dan met 0900-8844.

Deel dit artikel:

13 gedachten over “Gemeentekantoor beklad met hakenkruis”

 1. Burger die het zat is

  Het wordt steeds erger, aanpakken hoe vaak hebben die politie gebeld voor vernielingen op de Brink. Ik heb het gezien wie het waren maar uit protest meld ik dat niet bij de politie. Is dit strafbaar het aanbrengen van hakenkruisen?

 2. Vrijdagavond ongeveer 22.30 uur is er door een groepje jongeren ook een brandje gesticht op een vuilnisvat op de Bink. De Eibergse brandwwer is er bij geweest om dit te blussen, wie betaald dit????.
  Om 00.30 uur kwam de politie nog even een kijkje nemen, ik heb dit zelf gezien !!!!!!!!!!

 3. Niet met eigen ogen zien gebeuren, maar vandaag wel gezien.
  Op een witte plaat in een soort raaamkozijn aan de Grotestraat, pand Action, is ook in d kleur blauw een tekst aangebracht in de nacht van vrijdag op zaterdag, waarschnlij ook door vandalen.

 4. @ Burger die het zat is

  Geeft te denken dat je het zat bent dat er vernielingen plaats vinden, maar dat je als je het weet het niet verteld (uit protest) tegen de politie.
  Volgens mij ben je dan net zo schuldig en schuldig aan hierop volgende vernielingen (door dezelfde pers(o)on(en).

  Hoezo een betere wereld begint bij jezelf ………

 5. aan die burger die het zat is.
  Ik vind het onverantwoord van u dat u kennis heeft van zoiets en dat niet doorgeeft aan de daarvoor bestemde instantie eigenlijk diskwalificeerd u zich zo van onze maatschapij want immers de gemeente dat bent u ook en die pet past ons allemaal.
  derhalve is het uw burgerplicht om zoiets te melden.
  Hopelijk bedenkt u zich nu en doet u uw plicht
  met de vriendelijke groeten tonny Houtsma

 6. het hakenkruis in neede staat op de sporthal, zal de groep zijn die daar elke dag de boel terroriseert

 7. wanneer is dit nu gebeurd???hier staat van donderdag op vrijdag en in de tub staat van vrij op zat.en jan waar staan die hakenkruizen in neede dan.????

 8. andere jan bedankt.
  die ene jan zegt wel vanalles maar als je hem wat vraagt reageerd die nergengs op ,vreemd niet jan???

 9. lees dat verhaal van jan is.iets in mij zegt dat er iets niet klopt.was je erzelf bij jan???

 10. bij de sporthal en die school daar lopen ook van die gasten met scooters vooral zo”n groene die hebben veel intresse in jonge meiden.meiden pas op

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven