Jochem Bruggink snelste tijdens survival

NEEDE  – Jochem Bruggink (26) uit De Heurne heeft dit jaar de survival in Neede gewonnen. Hij kwam als snelste over de finish tijdens de 17e survivalrun. De tweede plaats ging naar de Belg Michael de Cooman uit Gent. Kerst Wind ging met de derde prijs naar huis. Vanaf 9.30 uur startte de eerste deelnemers. Wethouder Johan Vennevertloo loste het startschot.

Verders werd er ook gestreden om het Nederlands kampioenschap (RUC) en het  NK Fire & Rescue, waar vooral brandwachten uit heel Nederland aan meededen. Recreanten konden kiezen uit verschillende runs, 7 en 12 kilometer. In totaal deden er 550 sportmensen mee, in het ‘veld’ werden 225 vrijwilligers ingezet om alles in goede banen te leiden.

Door het mooie weer was er langs het parcours veel publiek te vinden. Bij de Hofmaatvijver zag het zwart van de mensen. De organisatie – Stichting Survival Neede – is tevreden met de opkomst en kijkt al weer uit naar de volgende editie.

Meer uitslagen op: www.survivalneede.com.

[nggallery id=700]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Jochem Bruggink snelste tijdens survival”

 1. Wat een ge-wel-dige reportage.
  Echt helemaal goed, mooie foto’s, een erg leuk filmpje.
  Gefeliciteerd, NUB wordt steeds beter.
  De deelnemers hebben een prestatie behaald maar de verslaggever ook.

 2. Prachtige foto’s ! erg mooi run !
  Zijn er meer fotos die niet op de site staan ?
  ben erg nieuwsgierig naar meer fotos !

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven