Mart Gordijn verrast met voetbaltaart

NEEDE – Mart Gordijn (10) is woensdagmiddag in het zonnetje gezet. Bakkerij Stroet organiseerde samen met de bibliotheek de actie ‘Taarten van Adel’. Rik ten Hoopen deed mee, zijn brief werd uit de negen inzenders getrokken. Hij wilde graag zijn voetbalmaatje Mart verrassen, omdat zijn vriend begin dit jaar moest horen dat hij lymfeklierkanker heeft.

Voordat de taart werd bezorgd moest er hard gewerkt worden in de bakkerij aan de Borculoseweg. De grote taart werd persoonlijk gemaakt door Rik ten Hoopen en Marcel Stroet. Na deze klus ging het duo op pad naar Mart die nergens vanaf wist. Aan de deur werd de jonge voetballer verrast. Samen met vrienden en familie hebben ze de taart aangesneden en natuurlijk geproefd.

Ook woensdagmorgen was het een drukte van jewelste bij bakkerij Stroet. Bakker Marcel Stroet ontvangt tijdens de kinderboekenweek diverse scholen in de bakkerij. De kinderboekenweek staat in het teken van eten en snoepen. Bij de bakkerij kwamen de kinderen speculaasjes maken en zoete broodjes bakken.

Er zijn deze dagen ruim honderd kinderen in de bakkerij komen proeven en eten. De kinderen konden volop snoepen en kregen limonade aangeboden.

[nggallery id=691]

Foto’s woensdagmorgen:
[nggallery id=689]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Mart Gordijn verrast met voetbaltaart”

  1. Wat een verrassing voor Mart,dat een jongen van de zelfde leeftijd zoiets bedenkt GEWELDIG!!! Rik ik vind jou ook een kanjer je hebt er een hele mooie taart van gemaakt.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven