Mogelijke inbrekers in de kraag gevat

EIBERGEN – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 15 oktober in Eibergen een 39-jarige man van Bulgaarse afkomst aangehouden omdat hij inbrekerswerktuig bij zich had.

Een 41-jarige Duitse vrouw werd ook aangehouden. De politie zag rond 02:40 uur dat de twee personen zich in verschillende straten verdacht gedroegen. Toen agenten hen in de Brink staande hielden bleken zij zich niet te kunnen identificeren en de man bleek inbrekerswerktuig bij zich te hebben.

Daarop werden de twee aangehouden en ingesloten voor nader verhoor. De inbrekersspullen zijn in beslag genomen.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Mogelijke inbrekers in de kraag gevat”

  1. ben het met snow white eens .. het is wel weer terwijl er voetbaltoernooi in eibergen is . winkellieren hebben al extra veel personeel in de winkels om het in de gaten te houden . maar die politie’s van het voetbaltoernooi zijn niet allemaal politie misschien het nederlandse team wel ( al vraag ik het me af) maar van de buitenlanders zit er maar 1 a 2 echte agenten in de rest van het team is geen politie dus uiteindelijk is het ook geen politietoernooi

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven