Motorrijder verongelukt op Munsterdijk

tn_Afbeelding nieuw Roy 16058EIBERGEN – Woensdagavond is op de Munsterdijk een 38-jarige motorrijder uit Eibergen om het leven gekomen. De motorrijder kwam vanuit de richting van Eibergen en is door een onbekende oorzaak rechts in de sloot beland. De politie en de VOA – de Verkeers Ongevallen Analyse – kwamen ter plaatse. Ook de brandweer van Eibergen moest rond 21.00 uur uitrukken om te helpen bij de berging van de motor en het verlenen van assistentie zoals het uitlichten van de plek van het ongeval.

Aangezien de oorzaak van het ongeval nog onbekend is heeft de politie de plaats van het ongeval tot Plaats Delict gemaakt. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen was het slachtoffer al overleden.

De motor van het slachtoffer werd tussen het riet in de slootkant ontdekt door een passerende motorrijder. De gehele Munsterdijk werd afgesloten voor al het verkeer.

De politie is op zoek naar eventuele getuigen. Mensen die wat gezien hebben kunnen bellen met 0900-8844.

[nggallery id=706]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Motorrijder verongelukt op Munsterdijk”

  1. Of het er mee te maken heeft, weet ik niet. Maar ik reed vanavond ook op de Munsterdijk en reed met mijn auto bijna tegen een hek aan, dat half op de weg stond.

    Het betrof hier een afzetting wegens werkzaamheden op de Twenteroute. Het hek was echter onverlicht en amper zichtbaar. Ik kon nog net remmen en dat gold ook voor een tegenligger.

  2. @VoortH: Dat is waarschijnlijk aan de Eibergse kant van de Munsterdijk. Het ongeluk is in de bocht aan de Rietmolense kant van de Munsterdijk gebeurt.

  3. @Bolster. Klopt, was aan de Eibergse kant. Daar is het dus niet gebeurd. In dat geval heeft het door mij genoemde hek er niets mee te maken.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven