Muziek maakt sfeer op bockbierfestival

EIBERGEN – De bockbierfeesten zijn razend populair in Nederland. Ook in Eibergen werd een bockbierfestival gehouden. In de cafés kon men zaterdagavond genieten van live-muziek en natuurlijk een vers getapt bockbiertje.

Vorig jaar ging het festival in Eibergen niet door, dit jaar hebben de ondernemers de koppen bij elkaar gestoken en een programma opgezet. In café De Bengel draaide de Capri Road Show. Café De Beuk ging terug in de jaren 60 met een optreden van The Flames. De Klok had ook live-muziek voor de kroeggangers geregeld, Supersonic zette het café op z’n kop. Bij De Krekel, De Stier, The Grand Canyon en bij de Libertijn waren ook muzikanten te horen.

De volgende bands/DJ’s waren daar aanwezig: Last Dependence, Nuff Said, DJ Wullem, Blues Power. Bij de Lindeboom was een proeverij georganiseerd. In de producten was bockbier verwerkt. De uitbaters zijn tevreden met de opkomst. Honderden mensen hielden een kroegentocht langs de Eibergse cafés.

Bakker Stroet opent winkel in Eibergen!
Wat deed de Needse bakker Marcel Stroet zaterdagavond in Eibergen? Gaat de ondernemer een nieuwe bakkerij openen? Deze geruchten hoeven niet de wereld in. Stroet is op zijn bakkersfiets van Neede naar Eibergen gereden om een 25-jarig echtpaar op een ludieke manier te  feliciteren (zie foto hieronder). Gerry en Arend Schukkink waren de gelukkige. De bakker bedacht zich geen moment en reed zo met de fiets de volle zaal van café De Klok in. Volgens mij hebben we Stroet op een idee gebracht. Is er in Eibergen nog een pandje vrij?
[nggallery id=682]

[nggallery id=681]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Muziek maakt sfeer op bockbierfestival”

  1. Eibergen verliest van Neede
    Ik denk toch dat ik op zoek ga naar een pandje
    zodat ook Eibergen naar behoren gaat presteren
    dus wie heeft nog een tip voor mij

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven