Plaza ’t Snackhuus zit bij de toppers

RUURLO – Plaza ’t Snackhuus heeft maandagavond in Zoetermeer een bijzondere titel in de wacht gesleept. Het bedrijf behoort bij de beste honderd cafetaria’s van ons land. Tijdens de bekendmaking van de Cafetaria top-100 in discotheek ‘Locomotion’ kreeg de Ruurlose snackbar te horen dat ze dit jaar op de 39e plek staan.

Het is voor het eerst dat ’t Snackhuus in de top-100 staat. Ruim vier weken terug kreeg ondernemer Rob Dolphijn een uitnodiging in de brievenbus. “We zijn blij verrast, we hadden niet verwacht dat we meteen zo hoog in de lijst zouden komen te staan. Op deze manier heb je eer van je werk”, vertelt medewerker Marijn Dijkman.

De versbeleving sprong bij de mistery guests meteen in het oog. Fruit in glazen stolpen en smoothies en verse jus d’ orange. Allemaal extra pluspunten voor de beoordeling. De service en de gastvrijheid waren volgens de jury ook een pluim waard. De bestelling werd tijdens het bezoek netjes uitgeserveerd, inclusief een servetje dat zo vaak ontbreekt.

De uitslag: In- en exterieur (9), gastvrijheid (8), opname bestelling (6), uitserveren (9), productkwaliteit (8), meer verkoop (8) en voor het verantwoord frituren kreeg het bedrijf ook een voldoende.

Volgend jaar hoopt de snackbar nog hoger de scoren in de Cafetaria top-100 die elk jaar wordt georganiseerd door vakblad de Snackkoerier.

[nggallery id=704]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Plaza ’t Snackhuus zit bij de toppers”

  1. Heel goed gedaan regelmatig fietsen we in de omgeving van Ruurlo als we pauze houden dan gaan we meestal naar uw snackpunt jullie hebben het verdient!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven