Politie waarschuwt voor insluipingen

NEEDE – De politie heeft meldingen ontvangen over twee vrouwen die zich verdacht gedragen in de omgeving van de bejaardenwoningen op de Es en de Valkhof in Neede. Op de Valkhof begaven de twee vrouwen zich op een pad achter een aantal woningen.

Ook is gezien dat ze bij een woning naar binnen gluurden. Volgens getuigen gaat het om twee vrouwen van 40/45 jaar met beide lang en geverfd haar en een zigeunerachtig uiterlijk. De politie heeft bij controle gemerkt dat veel mensen hun achterdeuren gewoon open laten, ook als de bewoner(s) bijvoorbeeld in de voortuin aan het werk zijn. Een insluiping aan de achterzijde van een woning is dan soms zo gepleegd.
 
Daarom adviseert de politie om ramen en deuren goed af te sluiten als men langere tijd op een bovenverdieping of buiten bezig is en wees alert op mensen die zich verdacht gedragen. Bel bij verdachte zaken direct de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Politie waarschuwt voor insluipingen”

  1. zijn het leuke zigeunerinnen???laten ze dan maar een keer hier insluipen.heb wel een gepaste straf voor de dames.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven