Politie zoekt scooterrijder na ongeval

EIBERGEN – De politie wil graag in contact komen met de scooterbestuurder en passagier die afgelopen woensdagavond vlak voor het tragische verkeersongeval op de Munsterdijk, over de van Everdingenstraat reden.

Woensdagavond raakte een 38-jarige motorrijder uit Eibergen op de Munsterdijk van de weg en kwam daarbij om het leven. De politie onderzoekt het ongeval en is daarbij op zoek naar een scooterrijder met passagier die volgens een getuige vlak voor het incident over de van Everdingenstraat reed.

Beide jonge personen droegen een helm en reden mogelijk op een gele scooter met een witte V-vorm op de voorkant. Mogelijk hebben zij de motorrijder zien rijden of het ongeval zien gebeuren. De politie verzoekt de bestuurder en passagier van die scooter of getuigen die iets kunnen vertellen over die scooter of personen contact op te nemen via 0900-8844.

Eerdere bericht: Motorrijder verongelukt op Munsterdijk

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven