Politietoernooi in Eibergen van start

EIBERGEN – Het World Police Indoor Soccer Tournament is maandagavond voor de 27e keer van start gegaan. In de Pickerhal presenteerde de voetballers uit 38 landen zich aan het publiek. In totaal doen er 160 teams mee. De feestelijke opening werd bijgewoond door honderden mensen.

Tijdens de opening waren er diverse optredens te zien, ‘Valse Loch’ (Beltrum), schuttersgilde St. Zwitbertus (Lichtenvoorde) en de Eibergse Percussie groep. Tot 15 oktober strijden de teams in Eibergen, Groenlo en Ziewent. Ruim 2300 gasten overnachten deze toernooiweek bij meerdere accommodaties, zoals camping Marveld.  Dinsdag gaan de poulewedstrijden van start.

Het evenement is in al die jaren uitgegroeid tot ’s-werelds grootste zaalvoetbaltoernooi. Alle dagen zijn toeschouwers welkom om een kijkje te komen nemen.

Eerdere bericht: Agenten treffen elkaar op voetbaltoernooi

[nggallery id=687]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven