Sportwijzer is tweede beste leerbedrijf

EIBERGEN – Op dinsdag 27 oktober heeft Sportwijzer B.V. uit Eibergen tijdens het Calibris Jaarcongres in Hotel Figi te Zeist, de tweede plek behaald als zijnde Leerbedrijf van het jaar in de sector ‘sport’.

Kenniscentrum Calibris, voorheen OVDB, is verantwoordelijk voor de erkenning van leerbedrijven en voor het onderhoud van de kwalificatiestructuur voor de sectoren Zorg, Welzijn en Sport.

In 2005 ontving Sportwijzer B.V. haar erkenning al als leerbedrijf. Daarvoor dienen in de organisatie de leerwegen en processen voor aanstaande beroepskrachten afgestemd te zijn op alle betrokken partijen. Sindsdien liggen alle opleidingsfacetten binnen Sportwijzer B.V. schriftelijk vast en de uitvoering ervan wordt permanent bewaakt.

Het consequent uitvoeren en bewaken van de opleidingsfacetten is beloond: Sportwijzer B.V. behaalde een maximale score in de ‘quickscan’. De quickscan is een kwaliteitsrapport waarin verschillende punten binnen het stage- en leerproces worden beoordeeld, zoals beschikbaarheid van mensen ten behoeve van begeleiding, de visie van het bedrijf op het opleiden en het algemeen opleidingstraject en de bewaking daarvan.

Sportwijzer B.V. biedt gedurende het gehele jaar stageplaatsen aan voor het middelbaar en hoger onderwijs. Deze stageplekken zijn beschikbaar in zowel de afdeling dagactiviteiten (actieve evenementen, promotionele activiteiten en themafeesten) als de afdeling recreatiewerk (het verzorgen van animatie en recreatie op recreatiebedrijven).

Eerdere bericht: Sportwijzer viert alvast een feestje

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven