Twente Plat komt weer naar Neede

NEEDE – Met een daverende nieuwe voorstelling ging het populaire humorgezelschap Twente Plat het nieuwe tourneeseizoen in. En na het geweldige succes van de voorstelling in Neede van het afgelopen seizoen kon het natuurlijk niet uitblijven: Twente Plat komt terug naar Neede en speelt op zaterdag 7 november haar gloednieuwe voorstelling in de Dr.van Gellicumzaal van muziekschool De Triangel. En dat belooft opnieuw een regelrechte happening te worden.

Al jarenlang lijkt Twente Plat patent te hebben op de originele, onvervalste, Twentse humor en jaarlijks weet het gezelschap haar publiek te verrassen met een oergezellige en onvergetelijke avond uit. Na het zeer succesvol verlopen seizoen 2008/2009 komt de groep dit jaar op de planken met een geheel nieuw en ijzersterk programma, dat nu al het beste uit de Twente Plat geschiedenis wordt genoemd. Natuurlijk is en blijft de heerlijke Twentse conference hoofdbestanddeel op het Twente Plat menu, maar daarnaast hebben de zes cabaretiers zich ook spectaculair doorontwikkeld in de (muzikale) comedy, waarmee ze een unieke theatervorm hebben geschapen , die het publiek op het puntje van de stoel houdt.

De bezoekers een onvergetelijke humoravond bezorgen: dàt is en blijft het streven van het gezelschap en daarvoor zijn ook dit seizoen alle ingrediënten aanwezig. Hendurk & Geessie vertellen wat ze allemaal met de buren beleven , Tinus van Tuundorp opent een boerencamping met alle gevolgen van dien , Mans verteld over zijn allernieuwste belevenissen met zijn One-Mans-Band, Mina zingt de sterren van de hemel en  natuurlijk zijn ook Aaltje & Trijntje van de partij. Nog steeds hebben deze op leeftijd zijnde hartsvriendinnen het flink in het vet met hun ‘kerels’ en bezorgen daarmee het publiek menige lachstuip. Haaksbergernaar Karel van De Kate completeert het Twentse humorgezelschap. Deze woordkunstenaar in hart en nieren heeft weer twee fantastische nieuwe conferences in petto.

De entreekaarten voor de voorstelling zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar bij sigarenmagazijn Rona, Oudestraat 6 te Neede. Telefonisch reserveren kan ook. Bel dan met de reserveerlijn en uw kaarten liggen vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling klaar.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Twente Plat komt weer naar Neede”

  1. Haha,
    Las er iets te snel overheen. Dacht dat er stond :

    Neede gaat plat, want er komt een nieuw fietspad 🙂

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven