Veel sportclinics in de herfstvakantie

BERKELLAND – In de herfstvakantie worden er door de Sport Federatie Berkelland (SFB) in samenwerking met veel sportverenigingen sportclinics aangeboden in vier kernen in  Berkelland. Want waarom zou elke clubs dat zelf doen als het ook samen kan voor veel meer kinderen? De jeugd uit groep 2 t/m 8 uit Rekken, Beltrum, Borculo en nu ook Ruurlo kunnen kennismaken met diverse sportverenigingen uit hun eigen woonplaats.

Op maandag 19 oktober wordt Kies je sport in Borculo aangeboden in sportaccommodatie ’t Timpke en op sportpark De Wildbaan met de sporttakken: jazzdans, gymnastiek, voetbal, klootschieten, tennis, volleybal en badminton. Op woensdag 21 oktober zijn de kinderen uit Rekken aan de beurt tijdens Jeugd in Actie Rekken op sportpark ’t Asterloo. Daar gaat het om de sporttakken: ponyrijden, gymnastiek, volleybal, tennis en klootschieten. Op donderdag 22 oktober vindt Jeugd in Actie Beltrum plaats op sportpark de Sonders met de sporttakken: survival, voetbal, touwtrekken, volleybal, gymnastiek en tafeltennis.

Op vrijdag 23 oktober vindt voor de 1e keer Kies je sport Ruurlo plaats in en rond Sporthal ’t Rikkenhage met volleybal, handbal, klootschieten, badminton en gymnastiek. Alle kinderen kunnen zich via het inschrijfformulier die ze op school hebben gekregen gratis aanmelden voor deze sportkennismakingslessen. Voor meer informatie of opgave kunt u contact opnemen met de SFB (0545-476727). U kunt ook mailen naar [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven