Auto’s bekrast in centrum van Eibergen

EIBERGEN – In de nacht van zaterdag op zondag zijn er in het centrum van Eibergen auto’s bekrast. Meerdere Eibergenaren hebben aangifte gedaan bij de politie. Mogelijk zijn er nog meer voertuigen beschadigd.

Een bewoner aan de Brink had zijn auto geparkeerd op de parkeerplaats van de C1000, de auto is aan één kant van voren naar achter bekrast met een voorwerp. Op dezelfde parkeerplaats moest ook een andere auto er aan geloven.

De gedupeerden vinden het erg jammer dat ze aangifte moeten doen via internet. “Ze komen niet eens kijken, de meeste bewoners zijn het nu wel zat”, aldus een bewoner. Is uw auto ook beschadigd dan kunt u het beste contact opnemen met de politie dat kan via 0900-8844.

Wat is er gebeurt in de ontmoetingsplek op de Maat?
Hebben jongeren zaterdagnacht geprobeerd de ontmoetingsplek op de Maat aan te steken of hadden de jeugdigen het gewoon koud? Een inwoner uit Eibergen stuurde ons zondag een foto toe. Wat is er op te zien? Een gigantische berg verbrande rotzooi(zie foto). Of hebben ze gewoon lekker broodjes en worstjes zitten bakken. De gemeente weet wat ze maandag kunnen doen!

[nggallery id=825]

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Auto’s bekrast in centrum van Eibergen”

 1. Toch maar camera toezicht plaatsen ???
  Kan de politie achter het bureau blijven zitten en de volgende dag op zoek gaan naar de daders als ze tijd hebben .

 2. volgens mij hadden de jongeren het gewoon koud .
  want het was die avond/nacht behoorlijk koud.. Dat hok kun je toch nooit aan steken het is van ijzer of zijn jullie nou zo dom ..
  Groeten henk

 3. Ben zelf 26jaar en rijd zelf ook auto, waar ik hard voor heb gewerkt. En kan het dan ook niet zien dat er eventueel zo’n kutblaag die waarschijnlijk nog niet eens scooter mag/kan rijden dan het voertuig van een ander kapot maakt. Maar dat zullen ze dan ook zeker aan mij merken. Ben bang dat hij het dan de volgende keer ook laat. Echt een super zielige aktie van 1 of andere lafbek die zich niet anders kan bewijzen tegenover zijn wannabee vrienden.

 4. Eigenlijk zou de eigenaar van die auto na de vergoeding hetzelfde mogen doen met zijn ….. wat diegene met zijn auto heeft gedaan. Ben bang dat dat het enige nog is wat werkt bij deze mensen. Of een foto van diegene plaatsen op de nieuwe website. http://Www.delafbekkenvaneibergen.nl

 5. Het wordt idd steeds gekker met de politie. Enige tijd geleden ook aangifte willen doen van een zelfde voorval. Werd bij het politiebureau weg gestuurd met de mededeling dat ze me daar niet konden helpen omdat ik aangifte via internet moest doen.
  Op de vraag wat ik dan met de foto’s die ik had gemaakt van schade moest doen werd mij mede gedeeld dat ik die maar moets bewaren.

  Ze doen d’r echt geen ene fuck aan !!.

  (hopelijk merk ik het een keer s’nachts als ik me 2 honden uit laat, Kijken of ze dan nog zoveel lef hebben als ik die 2 los laat en er 150 kilo aan komt rennen)

 6. ah dat vind ik wel stoer van jou dat je dan met die hondjes achter de jongeren aan komt 🙂 Ik weet zeker dat jij harder gaat rennen dan de jongeren. Groetjes Mind

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven