Needse bestuurster botst tegen boom

NEEDE – Een 62-jarige vrouw uit Neede is woensdagmiddag rond 15.00 uur met haar auto tegen een boom gebotst. Het ongeval gebeurde op de Borculoseweg ter hoogte van partycentrum ’t Haantje. De bestuurster kwam met de schrik vrij en is na het eenzijdige ongeval opgevangen door buurtbewoners.

Vermoedelijk is de vrouw onwel geraakt waardoor ze het macht over het stuur verloor. In de auto zat ook nog een baby. Het kindje heeft, zover nu bekend, niets overgehouden aan het ongeluk.

Een sleepdienst heeft de auto afgesleept. Verders is er weinig schade aan het gemeenteplantsoen en de boom

[nggallery id=746]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Needse bestuurster botst tegen boom”

  1. Nauwlijks beschadigd gemeenteplantsoen oke, maar de boom zal zo te zien vast wel een deukje hebben, dus kan deze arme vrouw ook een heffing van toch al gauw zo’n 2000 euro tegemoed zien vanwege een “Boomchirurg” die van de gemeente dat boompje moet gaan onderzoeken… Net zoals in het verleden

  2. ik woon er vlak bij .zagbij thuiskomts een auto tegen de boom staan met een eindelose toeter geluid. ik schrok wel even maar toen ik hoorde dat er geen gewonden zij ging ik met ee gerust hard naar een vriend van mijn.

  3. snelheidsduivel

    hoe krijg je zoiets voor elkaar? En idd het bekende verhaal om het boompje van Firing.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven