Beurs: ‘Alles voor een perfect huwelijk’

RUURLO – Een perfecte trouwdag dat wil natuurlijk iedereen. Maar hoe regel je dat? Ondernemers die afgelopen zondag meededen aan de bruidsbeurs in Ruurlo konden daar antwoord op geven. De Orangerie was speciaal ingericht voor deze onvergetelijke aangelegenheid.

Iedereen die bij een huwelijksdag een rol kan spelen was vertegenwoordigd. De beurs begon met een catwalkshow. Modellen lieten de nieuwste trends zien. Na de eerste pauze kregen de mensen tekst en uitleg over diverse producten zoals, bruidsjurken, bloemwerk, fotografie, en sierraden.

De bedrijven die aanwezig waren, Fotografie Hans Makkink (Lochem), Bruidshuis Beijer Besselink (Beltrum), Juwelier en Goudsmid Marcel van Eerden (Aalten), B.Vip.M Entertainmentgroep (Enschede), Garage Groenouwe (Bathmen), Oriflame, Ingrid’s Nagelstudio (Barchem), Sven voor ogen (Ruurlo), Albert Bakker Videoprodukties (Ruurlo), Groot Jebbink Bloemen (Ruurlo), Stalhouderij Schouwink (Enschede), Pure Care, huid- en voetverzorging (Barchem) en hotel-restaurant Avenarius (Ruurlo).

Fotograaf Han te Hennepe was voor nieuwsuitberkelland.nl tijdens de beurs aanwezig en maakte de volgende reportage:

[nggallery id=736]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Beurs: ‘Alles voor een perfect huwelijk’”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven