Boenders organiseert zondag open huis

EIBERGEN – De bekroning van diverse producten en het feit dat de Keurslagers tot beste winkelketen 2009 van Nederland zijn benoemd leek Gerwin en Aleid Starink van Keurslager en Echte Bakker Boenders uit Eibergen een uitgelezen moment om het publiek uit te nodigen voor een kijkje achter de schermen. Op zondag 22 november aanstaande houden zij met hun team van 13.00 tot 17.00 uur een open huis.

Om de mensen een indruk te geven wat er zoal achter de schermen gebeurt zullen er die dag diverse demonstraties worden gegeven zowel in de bakkerij, de slagerij als in de keuken onder het genot van een hapje en een drankje.
”Als we wel eens mensen rondleiden door ons bedrijf dan is steevast de opmerking dat ze geen notie hebben van wat er achter de schermen gebeurt. We hebben vanaf 2000 vrijwel continue in de verbouwingen gezeten, de bakkerij en de slagerij samengevoegd en het bedrijf constant aangepast aan de vraag van onze klanten en de eisen van de tijd, het resultaat mag er dan ook zijn”, aldus Aleid Starink.

Gerwin: ”We kunnen met de huidige routing en oppervlakte heel wat jaren vooruit. Als ik zeg dat dit de laatste verbouwing is beginnen de mensen om ons heen al te lachen. Ik heb nog wel een aantal plannen in mijn hoofd zitten die we nog willen uitvoeren zoals het aanpassen van de winkel, dit is voor velen al het teken dat het dan ook gaat gebeuren. Daar zijn we ook ondernemers voor, altied vedan!”

Eerdere bericht: Keurslager Boenders scoort vijf keer goud

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven