Dierenshow: Berkellanders in de prijzen

RUURLO – Vier Berkellanders zijn afgelopen weekend tijdens de kleindierenshow in Ruurlo in de prijzen gevallen. Dat gebeurde op de jaarlijkse show van pluimvee- en konijnenvereniging Nieuw Leven. In totaal waren er 274 kleindieren te zien in de zaal van De Keizerskroon.

De prijzen gingen naar: Bennie Wassink uit Ruurlo, mooiste grote hoender (Wyandotte), Johan Boersbroek uit Ruurlo, mooiste dwerghoeder (Antwerpse baardkriel), Hennie Schot, mooiste konijn (Vlaamse reus), en Hennie Kruize uit Neede, mooiste duif (Engelse dwergkropper).

Voor het eerst is de show gezamenlijk met de andere Berkellandse verenigingen gehouden, de de Borculose Pluimvee- en Konijnenvereniging (BPKV) en de Needse Pluimveevereniging (NPV). De clubshow werd zaterdag en zondag goed bezocht.

[nggallery id=824]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Dierenshow: Berkellanders in de prijzen”

  1. Deshow was de mooiste sinds jaren: een leuke knuffelhoek voor de kinderen, veel verschillende rassen te zien, jammer dat er niet wat meer werk van dit verslag gemaakt is…

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven