Grote artiesten op muzikale feestavond

EIBERGEN – Grote artiesten zoals Marianne Weber, Charlène en Marco Vandéra hebben zaterdagavond het publiek vermaakt op de muzikale feestavond bij café Grand Canyon. Het muziekspektakel moest eigenlijk in Lonneker plaatsvinden maar kon door omstandigheden niet door gaan. De organisatie heeft er alles aan gedaan om het eindejaars muziekspektakel te verplaatsen. En dat is gelukt. Eibergen kreeg plots bekende artiesten op bezoek.

Fans uit heel Nederland reisden af naar Eibergen om oog in oog te staan met hun favoriete artiest. Zelfs mensen uit België waren op de feestavond afgekomen. Er waren optredens van Marianne Weber, Charlène, Tommy Smit, Marco VandérA, Roy Dekkers en Nick & Daniël.

De avond werd georganiseerd door Jan van der Velde (manager Nick & Daniël), zanger Marco vandérA en de bekende Berkellander Harold Tijink.

Op 11 december wordt er weer een grandioze Grolsch Eindejaars Muziekspektakel gehouden bij café Grand Canyon, dan zullen Lucas en Gea, Nick & Daniël en Hein (zanger The Spitfires) het publiek vermaken. Entreekaarten zijn alleen verkrijgbaar bij het Eibergse café aan de Fabrieksstraat. Ook kunt u ze telefonisch bestellen op 06 – 13 17 16 25. De avond begint om 20.30 uur.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=821]

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Grote artiesten op muzikale feestavond”

 1. Wie is die man op foto 31, met die zak met spekjes, volgens mij is dit een actie om in het nieuws te komen. Wie weet hier meer van????????????

 2. Foto 31 is een bekende Eibergenaar.
  Foto 36 is een beruchte Noordijker H.T met groot fantasie vermogen.

 3. Haha,

  wel weer typerend. Bekende nederlandse zangers in Eibergen. Geen bekende eibergenaren aanwezig op wat gasten na. Organiseer eens wat fatsoenlijks met degelijke promotie.

 4. Zie ik het goed, links op foto 46?
  De leider van de Progressieve Partij Berkelland!
  Op de Gemeente site zie ik dat hij nog niet staat ingeschreven.
  Nog 5 dagen de tijd om dit te doen.
  Doe je best Bas.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven