Inbrekers slaan weer toe in Eibergen

EIBERGEN – Zaterdagavond is er weer ingebroken in Eibergen. De inbraak vond plaats in een woning aan de Koningin Julianastraat. Toen de bewoonster thuis kwam sloegen de twee inbrekers op de vlucht. Er is onder andere een portemonnee weggenomen. Donderdagnacht sloegen dieven ook hun slag bij Het Reimelink.

De bewoonster kwam rond 20:30 uur thuis. Ze zag dat er twee mannen uit haar woning kwamen. De mannen sloegen op de vlucht en wisten te ontkomen. Men bleek binnengekomen te zijn door een deur open te breken.

De bewoonster alarmeerde de politie. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Eerdere bericht: Geld weg na inbraak bij Het Reimelink

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven