Jongen opgepakt na afsteken vuurwerk

EIBERGEN – De politie heeft zondagavond in Eibergen een 17-jarige jongen uit die plaats aangehouden. Hij had in het centrum knalpatronen afgeschoten.

Agenten kregen aan het begin van de avond meerdere meldingen over hevige knallen in het centrum van Eibergen. Bij de komst van de politie gingen twee jongeren er direct vandoor. Eén van hen kon worden aangehouden en bleek in het bezit van knalpatronen.

Het bijbehorende vuurwapen werd op aanwijzing van de jongeman teruggevonden en in beslag genomen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Jongen opgepakt na afsteken vuurwerk”

  1. Ook niet echt slim om dat in het dorp te doen. Beter gewoon bij je zelf in de buurt, nu rijd er veel politie rond en dat is toch vaak alleen in het dorp.

  2. .. Mensen wat is dat met jullie ? eerst moete ze aangepakt worde en dan opeens moete we ze maar laten gaan.. Jullie weten ook niet wat jullie willen .. *GAAP*..

  3. tsja…….

    altijd lastige dingen. Aan de ene kant begrijp je die jongens (wie was er ooit niet zelf ook jong??) en aan de andere kant zijn er regels en daarmee samenhangende maatregelen.
    Het is eigenlijk een spelletje waarbij de jongere denkt slimmer te zijn dan de politie en andersom.
    Laten we dan ook in ieder geval sportieve winnaars en/of verliezers zijn en laten we ons niet te veel fixeren op slechts de jeugd die het allemaal ZO slecht doet. Laten we weer MET en niet alleen maar OVER de jongeren praten en ook naar ze luisteren i.p.v. alleen maar te veroordelen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven