Julia te Woerd winnaar Leusinktrofee

REKKEN – Rijvereniging de Molenruiters heeft zaterdag wederom de jaarlijkse samengestelde wedstrijd georganiseerd. Met deze onderlinge competitie wordt het buitenseizoen afgesloten.

De leden zijn weken vooraf druk om alles in orde te krijgen: de crosshindernissen opbouwen, de dressuurbanen uitzetten,  en de springparcours. Rijvereniging de Berkelruiters was ook uitgenodigd deel te nemen en gelukkig hadden zij ook weer enthousiaste deelnemers. In totaal zijn er vierentwintig combinaties van start gegaan. De ochtend stond in het teken van de dressuurproeven. Van deze resultaten werd een klassement opgemaakt, waar prijzen mee te verdienen waren.

Dit jaar heeft de familie Leusink een nieuwe trofee beschikbaar gesteld, de Leusinktrofee. Deze trofee gaat naar de beste ponycombinatie van de Molenruiters van die dag.  Dit jaar voor het eerst gewonnen door Julia te Woerd met haar pony Ronald.

Uitslag wedstrijden:
Dress ring 1. B  pony’s cat D/E:1. Kayleigh Forkink, Nadine 2.Femke Meenink, Max B pony’s cat.A/B:1. Julia te Woerd, Ronald (en Molentrofee) B  paarden:1. Anke Wisselink, Ziris (en Molentrofee) M1 paarden:1. Chris te Raa, Hemsings Grace (en Molentrofee). Dress ring 2. B pony’s cat. A/B:1. Fleur Beusink, Danny  B pony’s cat D/E: Julia Laninga, Maestro B paarden:1. Rita Wisselink, Ziris 2. Susan Karnebeek, Zeppelin 3. Carolien Kroekenstoel, Wonder L1/L2 paarden:1. Susan Karnebeek, Wodan (en Molentrofee). Cross: B groen pony’s: 1. Julia Laninga, Maestro 2. Julia te Woerd, Ronald (en Molentrofee) B pony’s: 1. Corina te Raa, Misty (en Molentrofee) B paarden: 1. Theo te Woerd, Torsma (en Molentrofee) 2. Bas te Woerd L Paarden: 1.Susan Karnebeek, Wodan (en Molentrofee) 2. Henk Groot Wassink, Den Dam M Paarden: 1.Carolien Kroekenstoel, Wonder (en Molentrofee)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven