Nieuwe hoogheden Neede gepresenteerd

NEEDE – Prins Han Meerbeek en adjudant Joop Rust zijn de nieuwe hoogheden van carnavalsvereniging de Vlearmuze. In het Vlearmoesnus (partycentrum ’t Haantje) werden zaterdagavond de kersverse carnavalsleiders gepresenteerd. Het duo neemt het stokje over van de oude prins, Frank Morsink en adjudant Gerco Stellinga.

Het motto van de prins en adjudant is: ‘Als Vanouds’. Tijdens de 33e opkomstavond zijn de nieuwe jongerenhoogheden ook bekend gemaakt, Prins Bouke Konings en prinses Ragmar Berendsen waren de gelukkigen. Zij regeren onder het motto: ‘Stijlloos moar verdraitgoat’ Elk jaar is het een traditie om op een ludieke manier afscheid te nemen van de oude hoogheden.

Dit jaar hadden de carnavalisten een groot aquarium gebouwd. Morsink en Stellinga moesten in zwemkleding vissen vangen. Het publiek ging helemaal uit hun dak.

De presentatie was dit jaar in handen van Jos Stapelbroek, de muziek werd verzorgd door de Capri Roadshow. Carnavalsfotograaf Roy Nijman mocht voor Nieuwsuitberkelland.nl een foto-reportage maken. De fotograaf zal ook dit jaar weer bij de verenigingen in Berkelland foto’s komen maken.

[nggallery id=756]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Nieuwe hoogheden Neede gepresenteerd”

 1. Vrienden van Cafe de Ruif

  Prins Han Meerbeek en adjudant Joop Rust
  Prins Bouke Konings en prinses Ragmar Berendsen

  GEFELICITEERD!!!
  Vrienden van Cafe de Ruif
  “Als vanouds”

 2. hey
  gefelisiteerd met jullie benoeming han en joop en veel carnavals plezier gewenst we komen mekaar zeker vaak tegen

  groeten raymond

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven