Prijsuitreiking verlichtingscontrole Ruurlo

RUURLO – Op woensdag 25 november om 14.00 uur was het zo ver. De prijsuitreiking van de arrangementen voor Verkeerspark Assen die beschikbaar waren gesteld door Univé verzekeringen. Deze prijzen werden bij café de Tapperij aan de gelukkige winnaars van de Ruurlose basisscholen uitgereikt. Alle veertien prijswinnaars van de vijf basisscholen waren aanwezig, vergezeld door veel van de ouders en/of verzorgers.

Ook waren een aantal vrijwilligers van VVN afdeling Berkelland, medewerkers van Univé Verzekeringen en Fokkink tweewielers bij deze uitreiking aanwezig. Peter Gort van VVN deed de opening en Eddie ter Beest van Univé Verzekeringen gaf aan hoe belangrijk zij de veiligheid van onze kinderen vinden, en onderschreef nogmaals het belang van regelmatig de fiets te laten controleren.

Onder het genot van een kopje koffie en voor de kinderen een glaasje fris werden de prijzen één voor één aan de winnaars uitgereikt door Marjan Holmer-Vriezekolk van Univé verzekeringen samen met Peter Gort van VVN afdeling Berkelland.

De gelukkige winnaars zijn: van de Willibrordes: Floor Hesselink, Anne Dovermann en Stef Klein Kranenbarg. Van OBS De Veldhoek: Melissa Willink en Niek Bikkel. Van de Rehoboth school: Anjo Bouwmeester, Chris Groot Wassink, Anouk Klein Kranenbarg. Van OBS de Driesprong: Harm Mulder, en Jetske Groot Roessink en als laatste van de Kerstzwartschool: Max Bosboom, Beau Maatkamp, Laurens Hof en Bo van Klaveren. Deze kinderen hebben een geheel verzorgd arrangement voor vier personen voor Verkeerspark Assen gewonnen.

Eerdere bericht: Ruim 600 fietsen in Ruurlo onder de loep

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven