Rob Reijnen maakt mooiste natuurfoto

NEEDE – Needenaar Rob Reijnen heeft deze week een bijzondere prijs ontvangen. De natuurfotograaf hoorde bij de eersteprijswinnaars van de National Geographic fotowedstrijd 2009. Hij maakte volgens de jury de mooiste natuurfoto van alle inzenders. In totaal werden er 27.000 foto’s ingezonden voor drie categorieën (mens, dier en landschap).

Reijnen is apentrots met deze eerste plaats in de catogerie dier. Vooral de prachtige lijnen en schaduwen spreken hem aan die op de foto van een laplanduil te zien zijn. De fotograaf heeft met deze hoofdprijs een 9-daagse safari voor twee personen naar Kenia gewonnen.

De foto van de fotograaf uit Neede zal verschijnen in het eerst volgende National Geographic magazine. Daarnaast krijgen de winnaars een reis aangeboden door Thika Travel. Alle foto’s worden drie maanden tentoongesteld in het Koninklijke Instituut voor de Tropen.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Rob Reijnen maakt mooiste natuurfoto”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven