Syntus brengt sinterklaas naar Ruurlo

RUURLO – Ook in Ruurlo maakte de goedheiligman zijn opwachting. Zondagmiddag om 13.20 uur kwam de kindervriend met de trein aan op het station. Hier werd hij welkom geheten door burgemeester Hein Bloemen van de gemeente Berkelland en bestuursleden van de Ruurlose Ondernemers Vereniging (ROV). De bekende “Schaddenstekkers” – een Ruurlose muziekkapel – gaf de muzikale ondersteuning bij de ontvangst.

Na de intocht werden de feestelijkheden in het dorp voortgezet. Er was onder andere een gratis kindermiddag in “de Keizerskroon” voor kinderen tot en met groep 4. De kindermiddag werd georganiseerd door Poppenkast De Trekwagen van het Land van Jan Klaassen. Sinterklaas was uiteraard aanwezig om de kinderen een handje te schudden. De pieten strooiden uitvoerig met de pepernoten.

Voor groep 5 tot en met 8 was er een coladisco bij “de Tapperij”. De kinderen kregen hier consumpties en chips aangeboden. De toegang was ook hier gratis. Al met al was het ook in Ruurlo een geslaagde sinterklaasmiddag.

Wie maakt de mooiste foto tijdens de intocht!
Nieuwsuitberkelland.nl is op zoek naar de mooiste sinterklaasfoto. Daarom organiseert deze site een fotowedstrijd. Heeft u tijdens de intocht foto’s gemaakt? Ja!, stuur dan één mooie foto naar [email protected]
 met uw naam en telefoonnummer en wie weet wordt u door de jury uitgeroepen tot de beste sinterklaasfotograaf van Berkelland!

Eerdere bericht: Sint en pieten krijgen warm onthaal

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=781]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven