Turnkampioenschappen in de Pickerhal

EIBERGEN – Dit jaar heeft de KNGU nieuwe regels ingesteld voor wat betreft het dames- en herenturnen. De Berkellandse Kampioenschappen turnen van dit jaar zorgden voor een goede testcase: niet alleen de turnsters konden wennen aan het nieuwe systeem, ook konden juryleden de stof tijdens een ‘echte’ wedstrijd oefenen. De organisatie was dit jaar in handen van Gareo uit rekken.

Door dit alles liepen de wedstrijden enigszins uit, maar dat deed geen afbreuk aan de inzet van de turners en de turnsters. Dit jaar waren er namelijk én jongens én meisjes in de Pickerhal te bewonderen. Zoals ieder jaar weer zat ook deze keer de tribune van de sporthal bomvol.

Om vier uur konden de wedstrijden worden afgesloten met de nodige medailles. De jongens kregen een tegenslag te verwerken: aangezien de computer crashte, konden de uitslagen niet bekend worden gemaakt. Voor de meisjes gold dit niet.

Voor Odival betekenden deze kampioenschappen weer een flink aantal medailles: Tessa Woppereis en Norel Bomers werden eerste, respectievelijk derde bij de junioren niveau 4, 5 en 6, Rosemerijn Struijk, Maaike Lievestro en Alisha Wopereis werden eerste, tweede en derde bij de senioren niveau 3, 4, 5  en 7. Bij de pupillen 2, niveau 6 ging Anne Geesink van Odival met een gouden medaille naar huis. Loretta Zieverink mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen voor haar tweede plaats bij de jeugd niveau 6 en 7.

[nggallery id=737]

Foto’s ingezonden door Odival:
[nggallery id=738]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Turnkampioenschappen in de Pickerhal”

  1. Hey meiden,

    Goede wedstrijd hoor! Dat belooft weer veel goeds voor het komend seizoen!!!

    Suc6!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven