Veel muziek en dans op gala-avond

EIBERGEN – Carnavalsvereniging de Waterrot’n heeft zaterdagavond het carnavalsseizoen geopend met een spetterende gala-avond bij de Klok. Carnavalisten werden vermaakt met allerlei optredens die opgezet waren door leden van de vereniging. Burgemeester Hein Bloemen kwam persoonlijk nog een woordje doen namens de gemeente.

De dansmarietjes onder leiding van Helma Adink en petra Bollen mochten het eerste optreden verzorgen. Annelou Bouwmeesters, Fabiën Boeijink, Kelly, Kimberley, en Dana Asschert lieten hun gardedans aan het publiek zien. De act die bij de mensen het meest is bijgebleven is die van de ‘Poer Natoer Madeln Dames’. Op het podium werd een zwembad nagebootst. Klara Karnebeek, Rieki Koldewey, Romy Fokkers, Alita Lankheet, Adele Asschert, Lianne Wansing, Marjon Roerdink, Angela ten Have en Gerrie Lantink gooiden de beentjes los met een ‘echt’ waterballet-optreden.

Burgemeester Bloemen vertelde in zijn toespraak keer op keer dat prins Henk Jansen de politiek in moet gaan tijdens de volgende verkiezingen. Waarom? Volgens de burgervader is de ondernemer een geschikte kandidaat. Ook begon Bloemen over de problemen in Eibergen.

De avond werd afgesloten met een optreden van Andre Riethorst, samen met zijn broer Herman maakte het duo het publiek aan het lachen doormiddel van cabaret en zang. Op 9 januari wordt er bekend gemaakt wie de nieuwe hoogheden van de Watterrot’n zijn.

Bushokje langs de N18 vernield
Vrijdagnacht is er ter hoogte van garagebedrijf Grooters een bushokje vernield. Volgens enkele ooggetuigen mochten enkele jongeren niet mee met de bus. Omdat ze erg agressief waren. Één jongen pikte dit niet en gooide een ruit in met een paal die hij ergens uit de grond heeft getrokken(zie foto’s).

[nggallery id=784]

Foto’s: Roy Nijman:
[nggallery id=778]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Veel muziek en dans op gala-avond”

  1. Zeer zeker een geslaagde gala-avond. Als je er niet bent geweest heb je zeke wat gemist…getuige de foto’s.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven