‘Wie gaat er mee naar de burgemeester!’

afbeelding-nieuw-roy-10313.jpgEIBERGEN – Ingezonden mail: Al een paar jaar lang wordt Eibergen geteisterd door vernielzuchtige jongeren. Daar is alles al over gezegd. Ik kwam vanavond thuis van een vergadering (ik woon in het Simmelink) en ik trof tegenover het Assink Lyceum drie dode eenden aan. Ik kijk al jarenlang hoeveel eenden er daar zitten. Het zijn er altijd rond de twintig. Bij deze eenden was duidelijk dat hun nekken waren omgedraaid.

Ongelooflijk, maar waar. Ik heb op deze site al al een paar keer een reactie gegeven onder de naam ‘Eibergenaar’. Beste Eibergenaren, zo kan het toch niet langer??? Ik kan nu een heel lang verhaal houden over het (al jarenlang) falen van de burgemeester en politie, maar dat schiet allemaal niks op. Daarom vind ik – als ras, ras en ras Eibergenaar – dat het hoog tijd wordt dat we maar een face-to-face met de heer Bloemen gaan praten.

Ik zoek dus nu mensen die met mij mee willen gaan. Wat ik NIET zoek: mensen die van alles emotioneel uitkramen. Wat ik wel zoek: mensen, die al jarenlang in Eibergen wonen en langzamerhand hun ooit zo mooie dorp naar de vernieling zien gaan. Dit kan toch zo niet langer???

Voel je je (of U) zich geroepen om samen met mij naar onze burgemeester te gaan, geef dan even een berichtje naar [email protected]. Jeroen is uiteraard een nickname, maar als je je aanmeldt dan krijg je zo snel mogelijk alle gegevens en maken we een afspraak met de heer Bloemen. Alvast dank voor jullie medewerking!

Deel dit artikel:

19 gedachten over “‘Wie gaat er mee naar de burgemeester!’”

 1. dat met die eenden heeft niks met vernielingen van de jeugd te maken!! die eenden zijn mischien wel van kamaraden van ons, laat de dierenbeul maar afgemaakt worden!

 2. praten helpt niet meer .lijkt cohen wel ,ga een kopje thee met die gasten drinken.enigste actie is harde actie.

 3. Tja als men van een dorp ook een stadt proberen te maken krijg men dit he.
  Dat men het spul afbreekt is te verwachten in deze tijd en met dit kabinet en zohn dorp.
  Wat ik heel erg vind is die 3 dode Eenden.
  Zou zeggen zet daar maar een zware straf op.
  ho gelijk 2 jaar de bak.
  Ik hoop ook deze snotblagen een koekkie krijgen van de dieren activisten.
  Gewoon flink pakken die handel.Bah bah altijd de dieren weer he.

 4. verleng stukkie.
  in de jaren 80 was het al een sooitje ,maar ja als de burgemeesters en wethouders nu echt eens om de jeugd gaf,alleen was de jeugd toen zelf veel bezig kwa organiseren met muziek enzo
  Dan was was eibergen nog steeds dat mooie hippie dorp geweest,met vrolijke blowende pubers en ouderen.
  Zou zeggen wordt een wakker daar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Een en ander vraagt om instelling van een BURGERWACHT. Een politieauto, die zo nu en dan eens in volle glorie rondrijdt, krijgt de daders niet in het vizier.
  Iemand moet toch zien wie die vernielingen aanricht!

 6. Vervelend, mijn commentaar is geweigert, zit er bij Nieuws uit Berkelland iemand in de gemeenteraad??

 7. Wat verbaas ik me toch over de staat van de Nederlandse taal onder de Eibergenaren. Waarschijnlijk is men gewoon blijven hangen in de Middeleeuwen. Vandaar het barbaarse gedrag.

  Daarnaast, als je actie wil ondernemen, is dat prima. Maar waarom met onder een nickname? Is men tegenwoordig al zo bang voor represailles? Dan is het nogal laat om nu nog een praatje te gaan maken met burgemeester Bloemen, niet? Dan zijn we al 3 bruggen te ver. Maar goed dat het Nederlandse kabinet de problemen goed aanpakt door meer te bezuinigen op de politie en dergelijke. Een gesprek met de burgemeester werkt niet, mensen. Het is slechts leuk voor de media die er weer een mooie foto van kan posten hier, maar daar houdt het echt mee op hoor.

 8. *Maar waarom met onder een nickname*: Vergeten “met” weg te halen uit het verhaal. Ik heb de zin aangepast maar ben een detail vergeten. Excuus hiervoor.

 9. @ J

  Als jullie (de ‘jeugd’) je zo schofterig gedragen en elk weekend vanalles afbreken, dan kun je verwachten dat mensen jullie ook van die dode eenden verdenken. Dat heb je aan jezelf te danken.
  De geitjes bij de Meergaarden werden ook niet met rust gelaten door de jeugd, dus..

  Dus word eens volwassen man, en leer eens met drank omgaan. Blijkbaar kunnen jullie niet tegen een beetje drank, want iedereen gaat dan opeens ‘cool’ lopen doen.

  Leuke voor jullie ouders ook, dat jullie hun dorp waar ze zijn opgegroeid elk weekend afbreken en er een vies rotdorp van maken.

 10. Ja jouw mening doet er niet toe Toon, behalve als de redactie van deze site het met je eens is. Vrije meningsuiting noemt ……… dat…pppfff

 11. Anoniem, als je commentaar hebt op de nickname ‘jeroen’ waarom reageer je zelf dan niet gewoon onder je eigen naam?

 12. Officieel is het over 1 uur en 10 min weer weekend… zal mij benieuwen wat er dit weekend allemaal gesloopt wordt!
  Ik zit voor het raam te wachten met m’n camera !
  Goed weekend!

 13. Dat is onbedoeld. Dat heeft te maken met eerdere reacties en gezien de cookies hoefde ik dat niet opnieuw in te stellen. Je mag best mijn naam weten hoor: Henk Jansen.

 14. Welkom Henk in dit theater, de gemeente Berkelland met als hoofdact Burgemeester Bloemen en trawanten.

 15. Inderdaad. Als je al een keer de politie belt met een noodgeval (mishandeling, vernieling o.i.d.), duurt het tot een kwartier/20 minuten voor ze een keer op hun dooie gemak aan komen rijden! Ey Burgemeester Bloemen! Bent u nou echt zo’n ******? Hebben jullie in Borculo nou echt de oogkleppen op? Ja tuurlijk zijn er problemen, en ja natuurlijk is daar niet de hele jeugd schuldig aan, alleen een paar enkele rotte appels, en nee, de politie treed niet op, en ja, dat weet ik zeker, ik heb de ervaringen er mee. Heeft u verder nog vragen? Neem dan maar contact op, k zal het u van begin tot eind, haarfijn uitleggen. Ik zal u precies vertellen waar het allemaal mis gaat in Neede, Borculo, Eibergen en Ruurlo! Geen tijd voor? Nee, eerst moeten die oogkleppen eens af, dan praten we verder…

 16. Vrijwel elke reactie plaatsen wij. Als het echter aankomt op laster, smaad of grof taalgebruik kunnen wij de reactie weigeren of aanpassen. Laten we het gezellig houden.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven