Aanleg glasvezelnetwerk start 4 januari

RUURLO – Op 4 januari start het bedrijf Glashart met de aanleg van een glasvezelnetwerk in de bebouwde kom van Ruurlo. Voor het leggen van de glasvezelkabels wordt een sleuf van ongeveer 33.000 meter gegraven in bijna alle trottoirs van Ruurlo.

Met zeven graafploegen worden deze werkzaamheden binnen een periode van tien weken uitgevoerd. Uiteraard is deze planning afhankelijk van de weersomstandigheden, want bij vorst kan er niet worden gegraven.

Met het glasvezelnetwerk komen supersnelle internetverbindingen, TV van superkwaliteit (HD TV) en een perfecte telefoonverbinding voor de inwoners van Ruurlo beschikbaar. Onlangs is de technische ruimte geplaatst bij de voetbalvelden van voetbalvereniging Ruurlo aan de Furstenauerstraat. Vanuit deze technische ruimte zal het fijnmazige netwerk zich langzaam door Ruurlo uitrollen.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Aanleg glasvezelnetwerk start 4 januari”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven