Berkellanders opgepakt voor bezit drugs

GROENLO – Twee mannen (23- jarige uit Neede en een 25-jarige uit Eibergen) zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden. De twee werden betrapt op het bezit van harddrugs in een horecagelegenheid in Groenlo.

De politie kreeg omstreeks 02.40 uur de melding dat een portier de twee mannen had betrapt tijdens het gebruik van harddrugs. De twee waren in het bezit van een hoeveelheid cocaïne en werden overgedragen aan de politie.

Zij werden meegenomen naar het politiebureau en na verhoor in vrijheid gesteld. De drugs werd in beslag genomen. Tegen de mannen werd proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Berkellanders opgepakt voor bezit drugs”

 1. Gisteren was ik even min hond aan het uitlaten. Ik liep richting de Klok om weer naar huis te gaan. Bij de Krekel was het extreem druk het was erg onrustig waar kwamen al die mensen vandaan zelfs bussen werden ingezet. Dit mag in de krant!

 2. “BIj De Krekel was het erg onrustig. Dit mag in de krant!” Wat moet er in de krant dan??? Vernielingen, vechtpartijen, bedreigingen, te druk voor je???

  De afeer was er wellicht enigszins agressief. Dit kwam omdat er een man met een hond liep. Dit kwam zeer bedreigend op de cafégangers over. Dit mag in de krant!

 3. Ik en mijn vriendin Anja hebben niets gemerkt bij de Krekel.
  Was daar er gezellig en we waren daar tot 2 uur.
  We gaan er maandag of dinsdag zeker weer naar toe.
  Witte wijn en een rose….
  Babs en Anja.

 4. Ik begrijp de reactie van ïnwoner” niet.
  Wat wordt er bedoeld met zelfs bussen werden ingezet.
  Misschien kan hij/zij dit nader toelichten ?

  Ik wens Babs en Anja in iedergeval veel plezier en geniet er maar van. Laat zien dat het zonder rotzooi kan.

 5. hoezo in de krant ?????? daar is een piraten feest gaande en dat is gezelligheid en GEEN trammelant kom gewoon binnen en proef van de zweer en zie dat piraten geen mens kwaad doen maar mensen vermaken met mooie muziek
  oordeel niet voor je er geweest bent

  groeten een piraat uit eibergen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven