Bestuurster van de weg door gladheid

EIBERGEN – Op de Deventerkunstweg in Eibergen is dinsdagmorgen omstreeks 8.45 uur een 22-jarige automobiliste uit Groenlo van de weg geraakt. De auto sloeg over de kop en kwam in een weiland tot stilstand. De vrouw liep enkel een schrammetje op. En is na het ongeval zelf uit het voertuig geklommen.

De vrouw verloor door de gladheid de macht over het stuur en kwam in de berm terecht. De auto raakte hierdoor van de weg.

De auto is door de klap total loss. En moest daarom worden afgesleept door Iliohan uit Borculo. Het politiekorps in de regio Noord- en Oost-Gelderland was dinsdagmorgen tijdens de spits extreem druk. Op meerdere plaatsen gebeurden ongevallen door gladheid.

[nggallery id=890]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Bestuurster van de weg door gladheid”

  1. Winterbanden hebben alleen zin als men hun rijstijl ook aanpast. Merendeel gaat meer risico nemen met winterbanden.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven