Brandweer voorkomt erger in boerderij

EIBERGEN – In een boerderij op de Vaarwerkweg is maandagmiddag omstreeks vijf uur een kleine brand ontstaan. Al vrij snel werd er opgeschaald naar middelbrand in verband met de waterwinning. Dit is vrij gebruikelijk bij woningen die in het buitengebied liggen.

De brandweer van Eibergen kwam met twee tankautospuiten ter plaatse. Ook de Officier van Dienst van de brandweer en de politie kwamen polshoogte nemen.

De oorzaak van de brand was een smeulende lamp. Een aanvalsteam van de brandweer is de boerderij binnengetreden om de lamp te verwijderen. Door het snelle en kordate optreden van de brandweer kon erger voorkomen worden. De schade bleef beperkt tot geringe roetschade.

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Brandweer voorkomt erger in boerderij”

  1. Ja ja en dat voor vrijwilluge brandweer, laten we blij zijn met deze jongens!
    wat mij betreffende verdienen ze meer dan een pluim !!!!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven