Darters hebben nieuwe shirtsponsor

RUURLO – De darters van ’team Tapperij 1′, die aangesloten zijn bij dartvereniging Oost-Nederland,  hebben een nieuwe shirtsponsor. De eigenaar van café De Tapperij heeft de gloednieuwe shirts met opdruk laten maken. Deze week heeft de uitbater – Hans Ribbers – de shirts officieel overhandigd aan de spelers. Tevens heeft de groep enthousiaste darters een nieuwe plek in het café om te oefenen en wedstrijden te spelen.

Voorheen konden de spelers bij de Luifel gooien maar door de sluiting hebben de darters een andere plek gezocht. Ze zijn na een kort gesprek met open armen ontvangen bij De Tapperij.

Op 23, en 24 januari zal in Ruurlo weer het grote darttoernooi ‘Berkelland Open’ plaatsvinden. Er kunnen 64 koppels en 128 singels meedoen. De inschrijvingen zijn weer geopend. Op de site www.berkellandopen.nl is een aanmeldingsformulier te vinden.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Darters hebben nieuwe shirtsponsor”

  1. inwoner Ruurlo

    Wat is er met de site Ruurlovandaag er staat al weken geen nieuws meer op. Alleen maar persoonlijke verhalen. WIe kan hier meer over vertellen? Erg jammer het was een mooie site

  2. Oscar Bruntink

    nu het gooien nog. aan de shirts kan het niet meer liggen haha erik !!

    mzzl Oscar Bruntink

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven