Directeur Hobbelen vertrekt bij Hameland

NEEDE – Het bestuur van Hameland – bestaande uit wethouders van de deelnemende gemeenten – heeft onlangs uitgesproken van plan te zijn een aantal maatregelen te treffen om van het bedrijf Hameland weer een gezond bedrijf te maken.

Naar aanleiding hiervan zijn het bestuur en de directeur van Hameland, de heer Peter Hobbelen, gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat de voorgenomen veranderingen onder leiding van een nieuwe directeur moeten worden ingezet.

In goed overleg is tussen het bestuur van Hameland en de heer Hobbelen een beëindigingsregeling overeengekomen conform de daarvoor gestelde richtlijnen. De heer Hobbelen heeft per 1 december jongstleden zijn functie neergelegd. Op zeer korte termijn wordt voorzien in een tijdelijke vervanging

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Directeur Hobbelen vertrekt bij Hameland”

  1. hammeland medewerker

    is het normaal dat een directeur van eeb verlies lijdend bedrijf een vergoeding van 140.ooo euro krijgt dat is een bedrag van 47 duizend euro per maand ter wijl wij nog geen euro de bij krijgel ma goed dat die weg is schande is dat

  2. Als iemand over de rug vante laag betaalde mensen zoveel geld durft te ontvangen vind ik dat misdadig als wij zelf bij de baas weggaan krijgen we niks zelfs geen uitkering .Zo iemand gaat toch over derug van anderen ik vind dit een grote schande en te gek voor woorden .

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven