Doorrijder veroorzaakt schade aan auto

EIBERGEN – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die heeft plaatsgevonden op maandagmiddag 28 december op de Huenderstraat in Eibergen. Een geparkeerde auto werd aangereden en de veroorzaker is hierna doorgereden.

De politie kreeg omstreeks 15:00 uur de melding binnen van de aanrijding. Een onbekende bestuurder reed op de Huenderstraat in de richting van de Klaashofweg en raakte hierbij een, aan de rechterzijde van de weg geparkeerde personenauto, waardoor schade aan de spiegel ontstond.

De onbekende bestuurder reed hierbij door. De politie vraagt mensen die iets gezien hebben, of de onbekende bestuurder zelf, zich te melden via 0900-8844.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Doorrijder veroorzaakt schade aan auto”

  1. schade aan een spiegel krijg je toch nooit vergoed van de verzekeringen. dus laat dit rusten.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven