Gewonde bij verkeersongeval ‘vijfsprong’

stokkersweg-oude borculoseweg 003-borderEIBERGEN – Brandweer, politie en ambulance rukten donderdagmiddag omstreeks vijf over twaalf uit voor een verkeersongeval met beknelling op de beruchte vijfsprong Stokkersweg – Oude Borculoseweg. Ter plaatse aangekomen bleek er van beknelling geen sprake te zijn. Wel waren er twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen waarbij er één voertuig in de greppel belandde.

Een inzittende van het voertuig dat in de greppel belandde – een automobiliste uit Groenlo – is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. Er is nog niet bekend hoeveel inzittenden er totaal bij het ongeval betrokken waren.

Een 46-jarige automobilist uit Almelo reed over de kruising in de richting van Beltrum en zag de Groenlose over het hoofd. De auto van de Groenlose belandde in een greppel naast de weg. De vrouw is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De 46-jarige man uit Almelo bleef ongedeerd.

De melding kwam net nadat het oproepsysteem van de hulpdiensten weer hersteld was. Vanmorgen was er een storing in het alarmeringssyteem waarbij alle uitruklokaties door een medewerker bezet waren.
[nggallery id=845]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Gewonde bij verkeersongeval ‘vijfsprong’”

 1. Bloemen Fanclub

  Oei, oei toch nog een ongeluk. Misschien een idee voor de gemeente, we maken er een verhoogde kruising van met drempels er voor en een maximum snelheid van 30 km

 2. Het tijdstip klopt niet,
  rond 12.20 reed de brandweer weer richting de Kiefteweg,
  dat zou betekenen dat brandweer en ambulance maar 10 minuten bij het ongeval ter plaatse waren…

  Op de Kieftweg aangekomen,kwam ik wel rond 12.21 uur een ambulance tegen.. deze moet volgens mij wel uit een andere richting zijn gekomen…. of het personeel heeft omgereden…

  dus er is sprake van wat mis communicatie ben ik van mening…of dit verhaal klopt niet….
  voor de rest complimenten hoe het nieuws elke keer snel op de site staat, met bij behorende foto’s !

  en maar goed dat het ongeval mee viel
  en dat de hulpdiensten hun hulp en aandacht over dit ongeluk konden uitvoeren.

 3. Beste Rick,

  geen aannames doen. Het ongeval bleek achteraf GELUKKIG! voor de slachtoffers mee te vallen. Niet zomaar van allerlei dingen roepen !! De hulpverleners zijn vrijwel altijd snel ter plaatse, mits de locatie duidelijk wordt doorgegeven !
  Waarom ? Omdat deze mensen met hart en ziel hun vak uitoefenen ten gunste van de slachtoffers en om hun leed tot een minimum te beperken.
  Een goed advies. meld je aan als vrijwilliger bij de Eibergse brandweer, kun je het zelf ervaren wat er gebeurt als de pieper gaat.!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven