Midwinterhoornwandeling valt in water

EIBERGEN – De midwinterhoornwandeling die zondagmiddag bij het Muldershuis startte is deels in het water gevallen. Ondanks de regen waren er toch fanatieke wandelaars die de gehele route van vijf kilometer aflegden. Midwinterhoornblazers uit de hele regio waren uitgenodigd om hun kunsten te laten horen. Ze stonden langs de Berkel, bij ’t Vunderink en ter hoogte van het haventje bij De Whemerhof. Maar dat was nog niet alles, zelfs op de ‘Snippe’ stonden twee blazers.

De wandeling ging langs oude boerderijen en deels langs de Berkel. Na afloop konden de deelnemers zich opwarmen in het Muldershuis met Glühwein en erwtensoep. De Mallumse deerns waren ook aanwezig en zorgden voor een gezellige sfeer.

Eibergenaar Gerrit Hazewinkel vertelde boeiende verhalen. Waar mensen aandachtig naar luisterden. De eerst volgende winterwandeling in Berkelland is op zondag 13 december in Ruurlo. De start is om 10.00 uur op het Kerkplein.

Eerdere bericht: Midwinterhoorn-wandeling weer in trek

[nggallery id=837]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven