Nieuwe manschappen bus overgedragen

NEEDE – Burgemeester Hein Bloemen heeft maandagavond de nieuwe manschappen bus overgedragen aan de brandweer in Neede. Dat deed de burgervader samen met de plaatselijke dealer, Cosmo Auto Neede-Haaksbergen en Kreunen bedrijfswageninrichting. Bevelvoerder Freek Heijdemann nam de sleutel in ontvangst. De oude bus was na ruim tien jaar aan vervanging toe.

Na het officiële gedeelte ging Bloemen samen met de brandwachten een proefritje maken. De nieuwe Ford Transit (dubbele cabine) is speciaal uitgerust aan de hand van de nieuwe eisen.

“De grootste capaciteit van de brandweer dat zijn de mensen, daarom moeten ze met goed materiaal hun werk kunnen uitvoeren. Heel goed dat een plaatselijke ondernemer deze bus kan leveren. Ik koop mijn balpen ook bij de boekelier om de hoek”, vertelt Bloemen.

Marco Alofs van Cosmo Auto heeft al vaker een auto geleverd aan de brandweer in Berkelland. Dat is het busje van brandweer Borculo.

[nggallery id=859]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Nieuwe manschappen bus overgedragen”

  1. Geniet er van zo lang het kan. De politie is al weg bezuinigd, nu maar afwachten hoe lang het duurt voordat ze ook de vrijwillige brandweer bezuinigen!!!!!

  2. Ja in brandweerland begint het ook te rommellen.
    het is te gek voor woorden in dit gekke land!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven