Nieuwe politieke partij verrast gemeente

BORCULO – Op de valreep is Berkelland een nieuwe partij rijker. De nieuwe partij “Ondernemend Berkelland” doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010. Op de laatste dag van inschrijving kwam de partij als een verrassing uit de hoge hoed.

Volgens de website van de partij wordt de partij geleid door niet nader genoemde ondernemers uit Berkelland. Zij zullen achter de schermen actief zijn. Namen zullen pas in een later stadium prijsgegeven worden.

De partij heeft vanaf maandag 7 december een kantoor op de Bosberg 14/4 op industrieterrein Overberkel. Dit kantoor is gratis ter beschikking gesteld. De partij wil 2 x per week open zijn voor belangstellenden. Voor alsnog is de partij bereikbaar via de mail.

Voor wat betreft de standpunten van de partij moeten we helaas nog even geduld hebben. Deze zullen begin januari op een persconferentie bekend gemaakt worden.

Als drijfveer heeft de partij “de chaos in Berkelland” aldus de website. Via de website worden mensen ook opgeroepen om, desnoods anoniem, tips en misstanden door te geven.

De partij wil zich profileren door middel van het voeren van een onconventionele campagna. “Behalve de gebruikelijke posters, stickers, flyers gaan er voor de verkiezingen zeker aan aantal spraakmakende akties komen zodat niemand om Ondernemend Berkelland heen kan!” aldus de website.

Aanstaande vrijdag is er een inloopmiddag in het kantoor van 16.00 uur tot 18.00 uur.

Het centraal stembureau van de gemeente Berkelland is vanmorgen bijeen geweest en heeft  de ingediende gegevens in orde bevonden.

Meer info op www.ondernemendberkelland.nl.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Nieuwe politieke partij verrast gemeente”

  1. inwoner Eibergen

    Volgens mij komt de naam van de partij van deze site. Vanaf dat ik op deze site kijk zie ik hier een rubiek Ondernemend Berkelland. De partij wordt niets wie gaat hier nouw op stemmen, Bertus Rietman was nog beter!

  2. Lees deze site een goed en wacht af waar ze mee gaan komen!
    Voordat u een oordeel en geeft.
    Als u Sprookje 2000 al serieus neemt,dan laten we het hier maar bij laten.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven