Ongeval op spoorovergang loopt goed af

RUURLO – Vrijdagmorgen – 11 december – is er een trein op een personenauto gebotst op de spooroverweg aan de Dekkersweg in Ruurlo. De automobilist was op tijd uit zijn auto gestapt, niemand raakte er gewond. Het treinverkeer werd uren gehinderd. Het ongeval gebeurde rond 07.00 uur.

Een 45-jarige automobilist uit de Bilt reed over de Dekkersweg en kwam op de spoorwegovergang stil te staan. Juist op dat moment naderde er een trein. De man vluchtte uit zijn auto en probeerde de treinmachinist te waarschuwen. De machinist trok aan de noodrem, echter kon een aanrijding met de auto niet voorkomen.

De auto werd enkele meters meegesleept en raakte zwaar beschadigd. Zowel de automobilist als de machinist en treinpassagiers kwamen met de schrik vrij. Het treinverkeer kon rond 10.30 uur worden hervat. Het voertuig werd afgesleept door bergingsbedrijf Iliohan uit Borculo.
[nggallery id=847]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Ongeval op spoorovergang loopt goed af”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven