Viertal aangehouden voor vernielingen

EIBERGEN – De politie heeft tegen een viertal jongens uit Eibergen en Rekken proces-verbaal opgemaakt over diverse feiten. De jongens, in de leeftijd van 19 t/m 22 jaar, worden verdacht van openlijke geweldpleging en het plegen van enkele vernielingen.

De politie heeft de jongens begin vorige week aangehouden naar aanleiding van een politieonderzoek wat was ingesteld naar een vechtpartij en diverse vernielingen in Eibergen. De vernielingen betroffen ondermeer de vernieling van een verkeersbord en een bushokje op de Haaksbergseweg en een buitenlamp van een horecagelegenheid aan de Grotestraat, allen in Eibergen, gepleegd in de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 november. Later in dezelfde nacht ontstond een vechtpartij bij een uitgaansgelegenheid in Eibergen.

De politie stelde een onderzoek in naar de vernielingen en de vechtpartij. Hieruit kwamen de vier jongens als verdachten naar voren. Bovengenoemde feiten werden in wisselende samenstelling gepleegd. De politie maakte proces-verbaal op. Alle vier de jongens zijn inmiddels weer in vrijheid gesteld in afwachting van een uitspraak van de officier van justitie.

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Viertal aangehouden voor vernielingen”

 1. Het is te hopen dat die “lieve jongens” de gemaakte schade uit eigen zak moeten betalen al duurt het ook jaren..

 2. wij als normale burgers gaan er van uit dat personen van

  22 jaar toch zoveel verstand hebben dat je niets meer

  vernield ,wat ook van hen is .

 3. Ik begrijp niet waarom deze jongens weer in vrijheid moeten worden gesteld in afwachting van de uitspraak. Laat ze maar vast zitten in afwachting van de uitspraak. Misschien leren ze daar ook wat van.

 4. word tijd dat ze in Berkelland wat harder op gaan treden en dat meneer bloemen zijn ogen eens gaat openen want dit kan niet veel langer zo doorgaan.
  ik zie het ook wel gebeuren dat mensen binnenkort voor eigen rechter gaan spelen en daarmee proberen het probleem aan te pakken

 5. Bij dit soort jongeren moet je het meestal dure mobieltje afpakken en keihard op de grond gooien. Eens kijken of ze dat ook zo leuk vinden dat er wat kapot gaat.

 6. uhmm hulzink…

  lees eerst eens goed voordat je reageerd?

  ten 1e het kan ook die ene 19 jarige jongen zijn??

  ten 2e het zijn verdachte personen, wie zegt dat ze het gdaan hebben?

  ten 3e?? uitgeluld

 7. Patrick, ze hebben er al voor gezeten en ze in verzekering stellen tot de uitspraak van de rechter kan wel een half jaar duren… of langer.
  Perer, haha. hoe gaan mensen het recht in eigen handen neemen dan? Ik wens ze veel succes.
  Daarnaast, zijn ze zelf net zo hard in overtreding als ze geweld proberen te gebruiken, en worden zij ook in verzekering gesteld voor mishandeling.
  Kusjes! “de lieve jongens”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven