Vuurwerkshow in wijde omtrek te horen

BORCULO – De vuurwerkshow die zaterdagavond werd gehouden bij Willems Sierbestrating was in de wijde omtrek goed te horen en zelfs te zien. Voor de vijfde keer laten vader (Jan) en zoon (André) Willems hun producten zien doormiddel van een show.

Honderden mensen uit Berkelland en daarbuiten kwamen op de vuurwerkshow af. In een weiland naast het bedrijf aan de Hekweg werden de sierpotten afgestoken. Het siervuurwerk was afkomstig van Wolff vuurwerk uit Twello.

Er ontstond geen verkeerschaos, de leden van de Scouting Cycloongroep Borculo regelden het verkeer. De ondernemers hebben bij de Provincie netjes een vergunning aangevraagd. Het verzoek werd goedgekeurd. 

Voor meer informatie kijk op www.vuurwerkberkelland.nl

Foto’s Han te Hennepe:
[nggallery id=873]

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=871]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven