Weinig boetes tijdens verlichtingscontrole

RUURLO – De politie heeft op donderdagochtend in Ruurlo een controle op de fietsverlichting gehouden. Er passeerden ruim honderd fietsers, waarvan slechts drie hun verlichting niet in orde hadden.

De controle vond tussen 07.00 en 08.30 uur plaats in de fietstunnel aan de Borculoseweg en op het fietspad aan de Barchemseweg. De drie fietsers die geen (goede) verlichting hadden kregen een bekeuring en een setje ledlampjes.

Met deze lampjes konden de fietsers toch weer veilig op pad. De lampjes werden aangeboden door het Regionale Orgaan Verkeersveiligheid Gelderland (ROVG).

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Weinig boetes tijdens verlichtingscontrole”

  1. Eindelijk een plekje om mijn ergenis kwijt te kunnen. Iedere keer schrik ik me rot als er weer eens een fietser zonder licht is. Was maar eens in Neede gaan controleren…

  2. Politie,en rijwielhandelaar,
    ga’op werkdagen ;s morgens tussen 06.00 uur en 08.00
    uur is op de Hagenin Eibergen staan en laat de politie dan diegene die fietsen zonder verlichting is aanhouden die ZONDER verlichting fietsen. Voor de politiee een gouden vangs aan boetes en voor de voor de rijwielhandelaar even eens een leuke bijj verdienste. Ik heb als Brinkbewoner 1 morgen 35 fietsers zonder licht zien fietsen.

    POLITIE DOE ER EEN WAT AAN WAND HET LEVERD LEVENGEVAARLIJKE SITUATIES OP !!!!!!!!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven