Wie heeft de mooiste verlichte kersttuin?

BERKELLAND – Veel tuinen in Berkelland zijn volledig gehuld in kerstsfeer. Ook hele woningen zijn van top tot teen voorzien van duizenden lampjes en kerstversieringen. Nieuwsuitberkelland.nl schrijft speciaal voor de fanatieke Berkellanders een wedstrijd uit: ‘Wie heeft de mooiste verlichte kersttuin van Berkelland?’

Één woning aan de Parallelweg in Neede (ter hoogte van de brandweer kazerne) zit sowieso bij de genomineerden. Het hele huis van een plaatselijke ondernemer is omgetoverd tot een ware kerstwereld.

Heeft u ook z’n mooie verlichte tuin? Of wilt u uw buurvrouw of buurman verassen. Stuur dan een mail met het adres naar [email protected]. En misschien wordt de tuin wel uitgeroepen tot mooiste verlichte tuin van Berkelland! De wedstrijd loopt tot 4 januari 2010.

Van elke tuin die aangemeld is wordt een foto gemaakt. Alle foto’s worden op deze site gepubliceerd. Een jury zal de grote winnaar bekend maken. De persoon staat een grote verassing te wachten.

[nggallery id=885]

Deel dit artikel:

11 gedachten over “Wie heeft de mooiste verlichte kersttuin?”

 1. Leuk bedacht van Nieuws uit Berkelland, Ook leuk om het te zien, maarl wel weer slecht voor het milieu en goed voor de kas van NUON, ESSENT ECT.

 2. Gebruik en verbruik van deze reactie met jou pc, is ook een verbruiker en slecht voor het milieu!!
  Fijne kerst.

 3. Aan Grijssen,

  Je hebt Gelijk, daarom, gebruik ik mijn computer zo kort mogelijk. Alleen het nieuws en mijn e-mails doorlezen en dan de computer uit!
  Daarnaast kun je de computer instellen in stroombesparend stand.. Betreft bij de versierde huizen, zul je zien dat de lichtjes bij de meeste mensen 24 uur aan staan…! Ps: ook goede kerst en een goed 2010!

 4. VIa deze weg wil ik nieuwsuitberkelland fijne dagen toewensen. Heel knap hoe jullie het nieuws verslaan. Altijd snel en eerder dan de krant en andere media in de buurt. Ga zo door.

 5. Helemaal met Grijssen eens B.W moet niet zo zeuren.

  Gezellig zonder lichtjes kerst vieren hahah…

 6. Het begon een paar jaar geleden wel aardig: zo hier en daar een boompje smaakvol verlicht. Maar wat er tegenwoordig allemaal voor kitsch verlichting wordt aangebracht, walgelijk. Hebben de mensen dan helemaal geen smaak meer? Maak er toch niet zo’n kermis van. Als je dan zo nodig zo’n verlichte tuinslang in je tuin wilt leggen, hang deze dan een beetje strak op. Maar bezig vooral de kunst van het weglaten! Vrolijk kerstfeest!

 7. Ik heb een cursus sneltypen gevolgd zodat mijn pc niet zo lang aan hoeft te staan en ga in december met de fiets naar kantoor. En dan…. mag ik met kerst lampjes neerhangen!!!! Fijne kerst B.W en de rest van de lezers natuurlijk ook een fijne kerst…

 8. Pc in stand by kost ook stroom B.W
  Dacht toch echt dat je goed bezig was.
  Zet je cv uit en ga met kerst in het donker zitten (:-

 9. Ik vraag me af wat de redenen zijn waarom mensen zo overdreven uitpakken wat verlichting betreft. Een verlicht boompje is toch meer dan genoeg?
  Zoals foto bij dit bericht, waarom? Om de energierekening wat op te krikken?

  Je ziet er zelf uiteindelijk weinig van, aangezien men (neem ik aan) binnen zit.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven