Bedreiging na diefstal krat bier uit super

EIBERGEN – De politie heeft op vrijdag 15 januari een 46-jarige man uit Eibergen aangehouden wegens poging diefstal van een lege krat bier en bedreiging.

Omstreeks 13.50 uur kwam bij de politie een melding binnen dat een man betrapt was op het stelen van een leeg krat bier uit een supermarkt (C1000) aan de Brink in Eibergen. Een medewerker van de supermarkt wilde de man tegenhouden en raakte in gevecht. De politie was direct ter plaatse.

De 46-jarige man uit Eibergen verzette zich en uitte bedreigingen richting de medewerker van de supermarkt en de politie. De man is meegenomen naar het bureau voor verhoor. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Bedreiging na diefstal krat bier uit super”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven