Bijzonder: Familie Brouwer slaapt in iglo

NEEDE – De familie Brouwer aan de Rozenkamp in Neede heeft maandagavond/nacht heerlijk geslapen in een gigantische iglo. Moeder Adrianna en zoon Noah hebben de hele dag gewerkt aan het bouwwerk. Er is geen sneeuw meer te vinden in de achtertuin; alles is gebruikt om de iglo op te bouwen.

Adrianna Brouwer: “Het begon allemaal met een weddenschap. Als Noah de iglo dicht kon krijgen dan zou ik samen met hem een nachtje in de iglo doorbrengen. En het is hem gelukt. Met een luchtbed en een paar slaapzakken zijn we ’s avonds de iglo ingekropen. Heerlijk een keer buiten slapen.”

Er zullen vast en zeker meer mensen rare dingen uithalen in onze gemeente. Gaat u zelf ook slapen in een iglo, of hebben de jongeren in de buurt een ander kunstwerk gemaakt van sneeuw?  Laat het ons weten. Stuur een mail naar [email protected] of bel met het nummer: 06-10 36 74 44.

[nggallery id=942]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Bijzonder: Familie Brouwer slaapt in iglo”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven