Bushokje vernield op busplein in Neede

tn_Afbeelding nieuw Roy 16777NEEDE – In de nacht van donderdag op vrijdag (oud en nieuw) is er een bushokje vernield op het busplein. De prullenbak die er naast staat moest er ook aan geloven. Deze is doormiddel van vuurwerk opgeblazen.

Één ruit is volledig aan stukken geslagen door vandalen. Op dit moment is er nog niet bekend wie de dader(s) zijn. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u wat gezien, bel dan met het nummer 0900-8844.

Bij de redactie komen vandaag steeds meer meldingen van vernielingen binnen. Vaak zijn dit fietsen of verkeersborden die schade hebben opgelopen door vuurwerk. Heeft u ook een vernieling gezien, mail dan naar [email protected].

Update zaterdagavond: Volgens een inwoner uit Neede heeft een jongen uit dezelfde plaats zijn vinger verloren door vuurwerk. Dat gebeurde vrijdagmiddag rond 17.00 uur in de buurt van cafetaria Berghuis. Ook zijn er in een voortuin aan de Jongsmastraat in Eibergen betonpalen uit de grond gerukt en afgebroken.

[nggallery id=901]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Bushokje vernield op busplein in Neede”

  1. Gewoon betonnen bushokjes nemen zelfde als in Duitsland, gewoon HUFTERPROOF!!! Dus hoe worden jullie genoemd als vandalen: HUFTERS!!!!

  2. Heeft iemand nog poepluiers over voor deze drollen ?
    Volwassen worden met drank &drugs valt niet mee….
    Van die drollen zal wel niet veel terecht komen vrees ik.
    Ik zie ze nu al drijven in het rioolstelsel.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven